Wim Hof

KÖP WIM HOF-METODEN HÄR

LÄS MER OM WIM HOF-METODEN HÄR

Han har blivit känd som ”Ismannen” med över 20 världsrekord i Guinness rekordbok. Wim Hof har tillbringat timmar i iskallt vatten och sprungit barfotamaraton såväl i stekhet ökensand som över arktiska vidder. Hans största bedrift är dock att ha skapat metoden som var dag förändrar tusentals människors liv genom djupandning och kyla.

Wim Hofs budskap är att du kan göra det omöjliga. Du kan övervinna sjukdomar, öka ditt psykiska välbefinnande, förbättra din fysiska prestationsförmåga och behålla kontrollen i stressade situationer.

Du kan helt enkelt bli starkare, friskare och lyckligare genom Wim Hof-metoden.

Wim Hof har hyllats av alltifrån äventyraren Bear Grylls till den svenska entreprenören och influencern Alexander Warg-Pärleros, grundare av Framgångspodden. Här kan du läsa om hur Wim Hof-metoden förändrat Alexanders liv i grunden. Han skriver bland annat:

”Läser du den här boken kommer det att förändra ditt liv. Om du följer hans råd kommer du att bli en annan människa. Det är jag hundra procent säker på.”

Martin Wikfalk, medgrundare till Mindfulness Appen och Bara Yoga, beskriver Wim Hof så här:

”Hur vi andas speglar och påverkar vårt sinnestillstånd. När man kombinerar andningsövningar med kallbad så ökar dessutom energinivån och fokus. Wim Hof har genom sitt outtröttliga arbete och inspirerande sätt bidragit med att sprida detta till allt fler människor.”

Skriv ut sidanSkriv ut sidan