Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström är en inflytelserik och respekterad affärsguru världen över. År 2000 placerade han sig på allvar på världskartan med den bästsäljande boken Funky Business, som han skrev tillsammans med parhästen Jonas Ridderstråle. De har även skrivit managementklassikerna Karaoke Capitalism och Funky Business Forever tillsammans. Tillsammans med Per Schlingmann skrev han den uppmärksammade boken Urban Express och mitt under brinnande pandemi kom deras bok Corona Express. I sin senaste bok Momentum beskriver Kjell och Per Schlingmann hur pandemin, klimatet och kriget – för alltid håller på att förändra såväl våra samhällen och företag som oss själva.

Nordström är ekonomie doktor, föreläsare, författare och har tidigare arbetat som forskare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är en av Europas mest efterfrågade föreläsare.

Kjell A. Nordström är känd som en av de ledande forskarna på multinationella företag och den globala marknaden. Han har fungerat som rådgivare och konsult till flera multinationella företag.

Pressbilder

 

Skriv ut sidanSkriv ut sidan