Tillsammans med sprintexperten får ditt problem en snabb lösning

Johan A Eriksson är den digitala experten som får er att lösa problem på rekordtid. 

BOKA JOHAN A. ERIKSSON

Kommer ni inte vidare med ett viktigt projekt? Har ni en bra idé men är osäkra på hur ni ska utveckla den? Känner du att ni håller på att halka efter? Ingen fara, du är inte ensam.

Faktum är att många organisationer driver projekt som drar ut på tiden. De kan ta månader, ibland år att genomföra. De kan dessutom innebära tusentals möten och mejl. Konsekvensen blir att de dränerar så mycket tid och resurser att organisationen slutligen drar sig för att satsa på idéer som kan leda till morgondagens framgångar.

Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH och verksam vid Google, där han sedan många år leder techjättens digitaliseringsspecialister. På Google har man utvecklat en effektiv metod för projektledning som kallas designsprintar. Johan är expert på agila arbetsmetoder som kan hjälpa din organisation att lösa problemen ni står inför. Det bästa? Det kommer bara att ta honom en dag att lösa dem tillsammans med er!

Så i stället för att stå kvar och stampa – boka Johan A. Eriksson för en intensivkurs i designsprint! Du lär inte ångra dig, men din organisation lär tacka dig.

Mer om Johan A. Eriksson och hans föreläsningar här.