Johan A. Eriksson

Som digital entreprenör och Specialist Leader, Measurement & Analytics, Northern Europe på Google befinner sig Johan A. Eriksson centralt i den digitala ekonomins utveckling. Johan är även författare och en uppskattad föreläsare med en tydlig mission att inspirera människor att leva medvetna liv och göra medvetna val [Läs mer om Johans föreläsningar ]. Hans utgångspunkt är att det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras, vilket gör livslångt lärande och innovation till de två långsiktigt hållbara strategierna.

Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH och på Google leder han sedan många år specialisterna inom digitalisering. Han leder också Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter. Han är en aktiv investerare i bolag inom utbildning, hälsovård, handel, finans och hållbarhet.

Den populära boken Självstyra gavs ut som ljudboksoriginal 2019. Det är en tydlig och inspirerande bok för alla som vill uppnå en högre grad av riktning i sina liv. I Självstyra delar Johan med sig av en filosofi för att blir en bra ledare, både i sitt eget liv och för andra.

 

 

Pressbilder

Skriv ut sidanSkriv ut sidan