Johan A. Eriksson

Som digital entreprenör och Specialist Leader, Measurement & Analytics, Northern Europe på Google befinner sig Johan A. Eriksson centralt i den digitala ekonomins utveckling. Johan är även entreprenör, investerare och författare med en tydlig mission att inspirera människor att leva medvetna liv och att ha högre ambitioner – så att vi tillsammans kan skapa en bättre värld snabbare. Johans utgångspunkt är att det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras, vilket gör livslångt lärande och innovation till den enda långsiktigt hållbara strategin och grunden för vad han vill utveckla i samhället.

Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH och på Google leder han sedan många år specialisterna inom digitalisering. Han leder också Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter. Han är en aktiv investerare i bolag inom utbildning, hälsovård, handel, finans och hållbarhet.

Hans populära bok Självstyra gavs ut som ljudboksoriginal 2019. Det är en tydlig och inspirerande bok för alla som vill uppnå en högre grad av kontroll över och riktning på sitt liv. Att bra ledarskap kräver personlig utveckling är något som Johan A. Eriksson funderat mycket över och de insikter han nått fram till kokar ner till en tydlig filosofi som i boken Självstyra sammanfattas under fem stycken V:n.

Pressbilder

Skriv ut sidanSkriv ut sidan