Johan A. Eriksson

Som digital entreprenör och Insights and Analytics Leader Northen Europe på Google, befinner sig Johan A. Eriksson centralt i de framväxande teknologiernas utveckling. Som författare och uppskattad föreläsare inspirerar han oss att leva medvetna liv, göra medvetna val och ha ett nyfiket förhållningssätt till förändring. [Läs mer om Johans föreläsningar.]

Det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras, vilket gör livslångt lärande och innovation till de två långsiktigt hållbara strategierna.

På Google leder han även utbildningarna för vd-grupper och styrelseledamöter, och i hans tidigare roll som Specialist Leader, Measurement & Analytics, Northern Europe ansvarade han för specialisterna inom digitalisering. Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH och en aktiv investerare i bolag med netto-noll-strategier inom främst utbildning, hälsovård och handel.

Självstyra (2019) är utgiven som ljudboksoriginal. I den delar Johan med sig av sin filosofi för att blir en bra ledare, både i sitt eget liv och för andra.

Pressbilder

Skriv ut sidanSkriv ut sidan