Anna Nordlander

Anna Nordlander är en av Sveriges ledande experter på Amazon med över tio års erfarenhet av internationell försäljning på den omtalade e-handelsplattformen. Hon var tidigare vd för The Friendly Swede, ett av de allra första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon. Idag är hon en flitigt anlitad föreläsare om såväl Amazon som retail samt medgrundare av rådgivningsbyrån Amzello.

Anna är en av författarna till boken Amazonkoden – den första boken för en svensk publik om hur Amazons affärsmodell fungerar.

Föreläsningar

Amazonkoden: att växa som och med Amazon

Amazon är den moderna världens mest framgångsrika företag. Anna Nordlander föreläser om insikterna och affärsprinciperna som funnits med Amazon från start — principer de aldrig lämnat. Detta är föreläsningen för att lära sig av en gigant och att utveckla sin egen verksamhet.

“The common question that gets asked in business is, ‘why?’ That’s a good question, but an equally valid question is, ‘why not?’” – Jeff Bezos

Genom att förstå varför Amazon på kort tid blivit ett globalt företag som ändrar spelreglerna i nästan alla länder där de är närvarande, kan vi också förstå vilken nisch vår egen verksamhet ska behålla. Vad kan man göra för att vara mindre konkurrensutsatt?

Amazon kommer sakta men säkert att förändra kundernas allmänna uppfattning om handel och e-handel i synnerhet. De förändrar konsumentens tidsuppfattning, tålamod och önskan om tillgänglighet. Amazons förmåga att innovera kommer att påverka verksamheter som hittills mest pratat om vikten av innovation.

Anna Nordlander har expertkunskaper om Amazon, både på det strategiska planet och i det praktiska: Hur man gör när man vill starta och driva försäljning via Amazon.

Pressbilder

Skriv ut sidanSkriv ut sidan