Välkommen (tillbaka) till bokmässan!

Äntligen fick vi vara med om en riktig bokmässa igen! Volante firade med en lite större monter än vanligt med en monterscen och en lång rad författare på besök för samtal och signeringar.

Länkar inlagda till de seminarier och samtal som kan ses i efterhand!

______________________________________________

 

Olivier Sibony, medförfattare till Brus: Det osynliga felet som stör våra bedömningar – och vad du kan göra åt det föreläste under rubriken ”Det skadliga bruset”.

Per Svensson, medförfattare till Mitten! En måttfull stridsskrift i polariseringens tid deltog i ”Den intellektuella eftervalsanalysen”.

Pella Thiel, medförfattare till Naturlagen – Naturens rättigheter och människans möjligheter programledde punkten ”Ekocid som internationellt brott”.

Johan Wicklén, aktuell med Vi ger oss aldrig – Så förlorade Sverige kriget mot knarket deltog i seminariet ”Knarkliberaler och knarksocialister förenar sig?”.

Per Svensson, medförfattare till Mitten! En måttfull stridsskrift i polariseringens tid programledde punkten ”Ideologier på övertid”.

Seminariet ”Tyst vår” med bland andra Pella Thiel, medförfattare till Naturlagen – Naturens rättigheter och människans möjligheter, och Izabella Rosengren, författare till Hetta – Om människan i en varmare värld.

Jonna Bornemark, aktuell med jag är himmel och hav – En filosofisk undersökning av graviditet, liv och jagets gränser, deltog i seminariet ”Liv och död”.

Göran Greider, aktuell med Stugland – en berättelse om Sverige, deltog i seminariet ”Vad är Sverige?”.

Mina Dennert, aktuell med Vitt skilda – Svenskare kan ingen vara, deltog i seminariet ”Rasism i Sverige nu och då”.

Sara Kristoffersson, författare till Hela havet stormar – Fallstudie inifrån en myndighet, deltog i seminariet ”Ideologisk hegemoni på universitetet?”.