Piggaste scenen på bokmässan: Gamla stans bokhandel

I år hade vi en scen med Gamla stans bokhandel, där nästan 60 kloka och roliga programpunkter lockade storpublik! Scenen omnämndes också (”förtjusande framträdanden”) när Göteborg-Posten tipsade läsarna om mässan.

Här välkomnades gäster som Max PorterJohn YorkeNassim Nicholas TalebVigdis HjortAndrev Walden, Jan Wallentin, Karin SmirnoffLena AnderssonEmma Frans, Jonna Bornemark, Micael DahlenBjörn Wiman och många många fler. Scenen och bokhandeln drivs av Volante i samarbete med bokförlaget Polaris, men förstås med gästspel från hela den brokiga bokvärlden.

Och nu fortsätter detta i Stockholm, med en fullbokad höst. På många sätt blir det en fortsättning de hektiska dagarna på Bok & Bibliotek — med kloka och roliga författarmöten, releaser, bokprat och poddinspelningar.

Följ @gamlastansbokhandel i sociala medier och skriv upp dig på nyhetsbrevet!

 

 

PS. Det kom ett rart mail till bokhandeln från en kund i Kanada:
”Hello! During the third week in August on a very rainy day two Canadians from Vancouver, Jill and Pat, (see attached photo) came into your book store in Gamla Stan to see if we could buy some bookmarks for my book club.  It is a tradition that any member of my bookclub brings back a bookmark from a recent trip. You didn’t have any for sale but very generously gave us 10 of the bookmarks that had your store name printed on them.  Yesterday, I gave them to six of my book club members at our monthly meeting (see photo).  They were thrilled as this bookmark was actually from a book store.  Those who were unable to come to the meeting will receive their bookmark at our next meeting.  
Again, thank you for your generosity!
Pat and Jill”