Robin Teigland

Robin Teigland är professor i strategi och digitalisering vid Chalmers Tekniska Högskola, ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien och tankeledare inom hur olika teknologier – som t.ex. artificiell intelligens och blockkedjor – kan driva cirkulära affärsmodeller, entreprenörskap och innovation. Robin är även en populär föreläsare med uppdag över hela världen. 

Robin Teigland är en framstående röst inom sitt forskningsfält och intervjuas ofta i svensk och internationell media. Vid flera tillfällen har hon listats av Veckans affärer som en av de mest inflytelserika kvinnorna inom tech. Som talare har hon rankats bland Sveriges bästa. Även globalt är Robin en eftertraktad keynote. [Läs mer om Robin Teiglands föreläsningar ]

Be a solution finder and not a problem solver! Be curious!

Professor Teigland kombinerar akademin med praktiskt arbete, bl.a. som ”impact”-entreprenör och medgrundare till sustain tech-bolaget Ekbacken studio. Hon är även styrelseledamot i svenska Luftfartsverket och ledamot i Regeringens Produktivitetskommission, med uppdrag att höja Sveriges tillväxt.

Pressbilder

 

 

 

Skriv ut sidanSkriv ut sidan