INTRODUKTION: AVTALSVILLKOR

  • 2 min

Dessa särskilda villkor för användning gäller det litterära eposet Ettor och nollors hemliga liv, framöver kallat ”boken”.

Marie Birde och Olga Stern (framöver kallade ”författarna”) tar inget ansvar för känslor av glädje, makt, förvåning, inspiration samt LOL som boken kan komma att orsaka. När du läst boken ställer du vidare dina åsikter till förfogande om författarna (eller andra läsare) skulle be om dem. För dessa tjänster bör inget extra debiteras.

Vid återberättande av delar av boken tar vi bara ansvar för det om du berättar på ett roligt och inspirerande sätt som gör boken rättvisa.

Stavfel kan förekomma sporadiskt, det är sådant som slinker igenom korrektur- och redaktörsarbetet. Hittar du ett får du gärna avreagera dig i ett sociala medier-kommentarsfält. Författarna gjorde i alla fall allt i sin makt för att använda språket någorlunda korrekt.

Har du köpt boken via valfri bokhandlare är det till dem du ska vända dig angående eventuella klagomål på pris, men också tips på var närmaste kafé finns, så att du omedelbart kan tillämpa bokens innehåll på din hjärna. Boken blir extra bra om den intas tillsammans med valfri dryck.

Väljer du att ge bort boken som gåva till en tredje part kräver vi att den slås in på ett trevligt sätt, sök till exempel på japansk inslagning för inspiration. Men ett vanligt enfärgat papper i bra kvalitet går väl också an (om du nu inte skulle känna dig speciellt inspirerad).

Författarna tar inget ansvar för om sidorna i boken klibbar ihop på grund av att du äter något medan du läser den eller för de irriterande ”vik” som uppstår om du tillämpar metoden ”hundöron” när du pausar läsningen. Författarna rekommenderar istället ett fint bokmärke och att du lägger ifrån dig boken om du blir hungrig.

Använder du bokens programmeringstips är det för övrigt inte författarnas fel om datorn krånglar. Men ett bra tips om den gör det är att göra en omstart. Det brukar lösa det mesta.

Angående vem boken är skriven för visar våra högst vetenskapliga studier att den passar alla som kan/vill läsa eller kan få den uppläst för sig, oavsett om du är ett lillgammalt barn eller en vuxen med barnasinnet kvar (3–101 år).

Till slut: Ställ aldrig boken i en hylla där den kan glömmas bort, ge den istället vidare till annan potentiellt intresserad part <3.

GENOM ATT BLÄDDRA ACCEPTERAR DU AVTALSVILLKOREN