Nyhetsbrev #2 År noll: bli en ledare anpassad för framtidens arbetsliv

MER OM PER SCHLINGMANN

BOKA PER SCHLINGMANN

Missa inte Per Schlingmanns föreläsning om hur din organisation vinner talangkriget och går stärkt ur pandemin genom att omfamna ett arbetsliv som har förändrats för all framtid.

Pandemin innebar inte bara att vi började jobba vid köksbordet och från sommarstugan, vi satte oss också i en tidsmaskin som kastade oss till framtiden. En ny tid, ett år noll. Arbetslivet har förändrats för alltid – de företag som vill hänga med måste göra detsamma, både när det kommer till ledarskap och kommunikation.

Vilka krav ställs på ledare i en tid när vi arbetar mer decentraliserat? Vad krävs för ett framgångsrikt ledarskap när självledarskapet plötsligt är här? Hur bygger vi företagskultur när det traditionella kontoret inte längre är i centrum? Och hur uppdaterar vi våra varumärken i en ny tid där berättelser och personligheter är allt?

I boken Corona Express har Per Schlingmann och Kjell A. Nordström nått en bred publik genom att beskriva pandemins varaktiga konsekvenser. I den här föreläsningen fördjupar sig Per Schlingmann i ett arbetsliv som aldrig blir sig likt igen och vad det får för effekter på ledarskap, medarbetarskap och kommunikation.