En bok är en bok är en bok

Men vad är en bok? Oftast, nästan alltid, en berättelse. Och ofta en berättelse som kan göra sig minst lika bra i andra format än den traditionella boken. I höstas gav vi ut ”Engagemang – Batman, Putnam och jag” av Per Grankvist. Per var intresserad av att försöka förstå hur och varför vi engagerar oss, förr och idag. Hans drivkraft var alltså i huvudsak varit att försöka förstå ett ämne; och på vilket sätt vårt engagemang förändrats från början av den industriella revolutionen till nu, snarare än att ge ut en bok. Så tillsammans med Per, som var drivande i att få ut berättelsen i så många former som möjligt, experimenterade vi lite.

Vi gav ut Engagemang som bok:

signera-bocker-s

Som ebok:Skärmavbild 2014-03-04 kl. 16.04.50

Som soundtrack:Skärmavbild 2014-03-04 kl. 15.55.46

Och som föreställning:Skärmavbild 2014-03-04 kl. 16.04.12

I vissa fall är en bok mer än bara en bok.

Och just det, vi twittrar även utvalda delar av boken här.

PS. Vill du köpa boken gör du det här, eboken köper du här, soundtracket lyssnar du på gratis här. Och vill du boka en föreställning mailar du oss.