Nextopia – uppdaterad utgåva

DSC_1396

Sedan Micael Dahléns Nextopia först publicerades 2008 har världen snurrat många varv – och hastigheten verkar öka dag för dag. Vi lever våra liv ständigt snabbare och hela tiden på jakt efter nästa stora grej. Teorierna om Förväntningssamhället är lika aktuella idag som när boken kom, men en hel del exempel och statistik hade blivit daterade – en logisk konsekvens av att ge ut böcker i Förväntningssamhället. Företag och fenomen som inte existerade då är idag en naturlig del av våra liv. Och forskningen vidgar vår horisont för varje år som går och skänker oss nya insikter om vad det innebär att vara människa.

Därför tyckte vi att det var på sin plats när boken nu återigen började sina i lagren att göra en rejäl revidering. Men vi nöjde oss inte där. En bok som påverkat och fortsätter påverka människor efter fem år kräver också en paketering som matchar innehållet. Därför tog vi fram, tillsammans med formgivaren Jonas Lindén, en guldförpackning.

Om det blir en uppdatering även 2018 får framtiden utvisa, då får vi göra den i platina istället.

Boken kan köpas på till exempel Adlibris eller Bokus.

***

Nextopia finns också på engelska och går att beställa genom förlaget. Kontaka oss på info@volante.se för mer information.