Erik Modig och Nina Åkestam – nya talare hos Volante

nya-talare

Erik Modig är, förutom att vara en väletablerad konstnär, doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Med fokus på effektiv kommunikation och konsumentpsykologi tillhör han Europas ledande center för forskning om effektiv reklam och dess effekter. Med sin forskning besvarar Erik frågor som: Hur skapas effektiv reklam? Är kreativ reklam bättre för att nå kunder? och Hur ska ett företags produkt-, varumärkes- och kommunikationsstrategi komma samman för att på bästa sätt skapa framgångsrika affärer? Läs mer.

Nina Åkestam är skribent, föreläsare och reklamforskare vid Center for Consumer Marketing vid Handelshögskolan i Stockholm. Hon har en bakgrund inom reklambranschen, med anställningar på bland annat Garbergs och Wieden + Kennedy, New York. Nina var under samma period talesperson för Miljöpartiet i New York. Nina har också en av Sveriges mest besökta bloggar, där hon bland mycket annat skriver om reklam, jämställdhet, mijö och karriär. 2014 kommer hennes första bok på Volante förlag. Läs mer.

Vill du boka Erik eller Nina som talare? Mejla speakers (at) volante.se eller ring 08-7021519.