Starkt kul Ingen kan bli perfekt – men alla kan bli skitbra

”Allt det jag lärt om livet kan appliceras på träning. Livet och träningen hänger ju ihop. Allt jag forskat fram – om lycka, mening, att må bra – går att tillämpa på träning. Hur vi beter oss och varför vi gör vissa saker eller inte, hur vanor blir till och ändras. Att ha kul. Vara stark, så stark du vill på det sätt du vill.”

Vad har marshmallows att göra med styrketräning? Varför ska vi räkna dygnet i minuter istället för timmar? Och varför räcker det att bli skitbra, inte bäst?

Micael Dahlen är expert på våra beteenden – varför vi gör som vi gör, och hur vi kan påverka det. Allt han lärt sig om livet kan appliceras på träning, och allt han lärt sig om träning kan användas i resten av livet.

Starkt kul är en unik tankebok – fylld med smarta tips, övningar och lifehacks. För att förändra vanor. För att lyfta tungt. För att springa längre och snabbare. För att bli en vardagsninja. Och ha starkt kul på vägen!

Sagt om Starkt kul

”Den här boken förmedlar en stor dos inspiration och träningsglädje oavsett om man är inbiten träningsnörd eller glad motionär.”
– Martin Lidberg, världsmästare i brottning och träningsinspiratör

”Det här är en bok om träning som du garanterat inte har läst tidigare. Micael Dahlen kan som ingen annan väcka nya tankar.”
– Petra Månström, journalist, författare och löpare

”Som inbiten löpare hamnar man lätt i det seriösa och prestationsbaserade. Men här finns inspiration till att släppa det – ha kul och hitta nya vinklar, men ändå ta löpningen vidare.”
– Anders Szalkai, Stockholm Marathon-vinnare och chefredaktör Runner’s World

”Träningsbranschen är oftast antingen ytlig eller gravallvarlig – men sällan humoristisk. Starkt kul är en bok för alla som letar efter en 100 procent glad ingång till träning och hälsa.”
– Lovisa ”Lofsan” Sandström, träningsexpert och entreprenör

”Jag har under åren sett Micael Dahlens experiment för att ge kroppen, knoppen och flåset vad de behöver – och med humor och innovativa råd. Jag kan varmt rekommendera alla att läsa denna unika samling av tips.”
– Ove Rytter, legendarisk träningsjournalist och författare

”Micael Dahlen betraktar världen som fri från begränsningar. Om fler vågade vara som han skulle Sverige bli roligare.”
– Magdalena Kowalczyk, ”Athena” i Gladiatorerna, f.d. världsmästare i thaiboxning och programledare

”Jag, som haft träning som yrke i snart 20 år, häpnar över enkelheten. Jag roas av liknelserna, jag förbluffas av de ofta enkla metoderna som beskrivs, och för varje läsning lär jag mig något nytt. Inte minst om mig själv.”
– Alex Danielsson, chefredaktör och grundare, Tyngre

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Volante-shop Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Ljudbok
Finns på Adlibris Bokus Nextory Storytel

Pressbilder