Mitt eget race Livet, cykeln och bergatröjan

På berget är du alltid ensam. Lidandet är en självklarhet. Och när du når toppen och äntligen börjar resan nedåt står berget kvar. Som om allt du kämpat för inte var värt något. Ändå vill du göra om samma sak, igen och igen.
Jag har ägnat mitt liv åt cyklingen, jag fällde ner blicken i asfalten, jag stängde världen ute och bara körde. Jag har satsat allt. Jag körde mitt eget race.
Minnena från min karriär står kvar likt ett berg. När jag tänker tillbaka på alla motgångar – såväl på sadeln som i livet – ångrar jag ingenting. Jag skulle göra om allt.
Fredrik Kessiakoff är en av de absolut bästa svenska cyklisterna i modern tid. I Mitt eget race berättar han sin historia för journalisten Fredrik Emdén. En historia om lidande, uppoffringar och lojalitet.
Boken innehåller också tips till dig som själv vill bli en bättre cyklist. Hur tänker man i en klunga? Hur bör man äta? Hur håller man ända in i mål?
Roberto Vacchi har skrivit förordet till boken.

mittegetrace_SP

Ny reviderad upplaga gavs ut i juni 2016 – den innehåller ett helt nytt kapitel om hur man tränar för att bli en bättre cyklist!

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Författare

Fredrik Kessiakoff är en av Sveriges mest framgångsrika proffscyklister. Han har tävlat inom både mountainbike och landsvägscykling. Han har bland annat vunnit VM- brons i mountainbike, Österrike runt på landsväg och en etapp under Vuelta Espana. Läs mer om Fredrik.

Pressbilder