Nyhetsbrev #2: Ekonomiprofessorn om superkraften som gör dig efterfrågad av alla

Professor Lars-Johan Åge är världsledande på förhandlingsteknik och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare.

MER OM LARS-JOHAN ÅGE

HÄR BOKAR DU LARS-JOHAN ÅGE

Vill du bli en bättre förhandlare? Skickligare på att samarbeta? Utvecklas som ledare? Mer omtyckt än konkurrenterna? I föreläsningen Omtyckt – teorin om (nästan) allt lär den världsledande ekonomiprofessorn Lars-Johan Åge ut superkraften som får dig och din organisation att bli mer efterfrågad än alla andra.

Människor avgör snabbt vilka de väljer att lita på, vilka råd de väljer att följa och vilka de väljer att ha en relation till. Det här gäller inte bara för människors förhållande till individer, utan också för deras förhållande till företag och varumärken.

I en tid där organisationers trovärdighet ständigt ifrågasätts, krävs mer än att vara ”trevlig” för att få kundernas, medarbetarnas eller allmänhetens förtroende. Det räcker heller inte med ytlig popularitet. Nej, gemensamt för personerna och produkterna vi väljer att ha i våra liv är att de är omtyckta. Forskningen visar faktiskt att framgång uteslutande handlar om hur omtyckt du eller din organisation är. Det bästa är att omtyckt är en förmåga som går att träna på och inte bara något man är eller blir.

I föreläsningen Omtyckt – teorin om (nästan) allt lär den världsledande ekonomiprofessorn Lars-Johan Åge ut hur du och din organisation blir mer omtyckt genom att vara äkta, positiv och relevant i mötet med andra. Oavsett om du är chef, säljare eller kommunikatör kommer du att bli förvånad över alla fördelarna med att lära sig världens mest användbara superkraft.