Din ledarskapsagenda när teknik förändrar allt

Masterclass Executive Edge: AI Leadership
för ledare och chefer som vill lära sig snabbare.

Detta är en praktiskt inriktad masterclass för dig som har en chefsroll med utvecklingsansvar inom privat näringsliv. Du sitter i, eller rapporterar till, ledningsgrupp eller styrelse.

AI Leadership agenda —
[The learning agenda for mastering tech]*
för artificiell intelligens och framväxande teknologier

Förutsättningarna för våra företag förändras allt snabbare. Vad ska du som chef och ledare fokusera på, och göra, för att hålla jämn takt? Masterclass Executive Effect är utformad för dig som vet att ni de nya teknologierna kommer innebära förändring för er verksamhet, men saknar tillgång till en tillräckligt enkel och genomförbar metod. Johan A. Eriksson befinner sig själv i framkant av den snabba utvecklingen, och har där utvecklat en ledarskapsagenda för framväxande teknologier* anpassad för att du och din verksamhet ska lära er snabbare än världen runt omkring förändras.

Du får
fördjupad kunskap och en ökad förståelse för vilken betydelse bl.a. artificiell intelligens kan få för verksamheten du leder. Din AI Leadership agenda* hjälper dig sedan att skapa en lärande organisation som kontinuerligt fortsätter att utvecklas.

Innehåll

Vad ska du som ledare göra för att se till att din verksamhet tar till vara på de möjligheter framväxande teknologier skapar? Och hur ställer du om till en lärande organisation, där medarbetare löpande fångar upp möjligheterna i ny teknik?

Du får tydliga exempel på hur du med relativt enkla medel kan åstadkomma stor förändring genom att fokusera på rätt saker. Med AI Leadership agenda* skapar du steg för steg förutsättningar för att din verksamhet ska lyckas ligga i framkant, eller till och med ta täten.

Vi går bl.a. igenom:

Vi arbetar praktiskt med olika exempel, och använder även AI-teknologi under dagen.
Med det du lär dig kan du sätta planerna i verket direkt.

Material

Du får tillgång till det material Johan A. Eriksson tagit fram för Masterclass Executive Edge. Materialet är skyddat av upphovsrätt.


När: Tisdagen den 16 april kl. 9:00-14:00
Restauranglunch 12:00-13:00
Var: Studio SN7, Stora Nygatan 7, Gamla stan i Stockholm

Antalet deltagare är begränsat.

Om Johan A. Eriksson

Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH och på Google leder han sedan många år specialisterna inom digitalisering och leder även Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter. Johan är en aktiv rådgivare och investerare i verksamheter med affärsmodeller och innovationer som har en nettopositiv effekt på samhället, t.ex. inom utbildning, hälsovård, teknik och hållbarhet. Johan är även en efterfrågad och mycket uppskattad föreläsare som nominerats till årets talare.

Anmälan

Dagen är anpassad för dig som har en chefsroll med utvecklingsansvar inom privat näringsliv. Du sitter i, eller rapporterar till, ledningsgrupp eller styrelse.

Anmälan är bindande.
Kursavgift 12 500 kr exkl. moms faktureras vid anmälan.

Bokning, betalning och avbokningsvillkor


Om Masterclass Executive Edge

I den exklusiva serien Masterclass Executive Edge får du som är verksam ledare och chef möta några av Sveriges främsta forskare och ledare. Varje masterclass leds av en expert med framstående position inom akademi, näringsliv och/eller offentlig sektor. Det är personer med kunskap i absolut framkant och med erfarenheter på högsta nivå. Masterclass Executive Edge kureras av Volante.