Sandra Bourbon

Sandra Bourbon är finansrebellen som sedan 2015 har förvaltat världens första jämställda aktieportfölj med svenska bolag under namnet Framtidsfeministen. Hon har sedan starten utklassat Stockholmsbörsen. Hon har gått från slösa till investera med målet att bli finansiellt fri innan 45-årsdagen.

I boken Frihetsmaskinen berättar Sandra Bourbon hur alla kan bygga en egen frihetsmaskin för att få mer tid och pengar över till det de älskar.

Sandra Bourbon är dessutom skribent, föreläsare och anlitad expert inom privatekonomi i media. Hon är aktiv på sociala medier med tiotusentals följare och inspirerar dagligen på Instagram alla typer av människor att investera för att äga sitt eget liv. Hon är en av de ledande rösterna när det kommer till jämställd privatekonomi. Hon har genom sina utbildningar hjälpt tusentals att ta tag i sin privatekonomi.

Sandra Bourbon är civilingenjör inom teknisk fysik från Kungliga Tekniska högskolan och har även en MBA. Hon har lett stora förändringsprojekt i hundramiljonersklassen i många branscher. Hon utsågs 2018 till ”supertalang” av Veckans Affärer, en av Sveriges ”hållbarhetsmäktigaste” av Aktuell Hållbarhet och ”superkommunikatör” av Resumé.

Sandra Bourbon står bakom initiativet investd.se vilket är en onlinekursplattform för de som på ett inspirerande sätt, utan krångliga finansord, ta sin privatekonomi till nya höjder.

Pressbilder

Skriv ut sidanSkriv ut sidan