Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. Han har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst och att dessutom bli omtyckt, han kan också förmedla detta på ett sätt som gör skillnad i människors liv.

Lars-Johan Åge har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. I boken Happy Happy: fem steg för att komma överens med vem som helst från 2019 gör han framgångsfaktorerna tillgängliga för en bred publik. Boken har sålts till fler än 20 länder.  Nu är han aktuell med boken Omtyckt: superkraften i att vara äkta, positiv och relevant där han ger omtycktheten upprättelse i en värld som mest jagar ytlig popularitet.

Läs mer om Lars-Johan Åges föreläsningar

Föreläsningar

Lars-Johan Åge är en internationellt anlitad föreläsare som också nominerats till Årets talare och är listad som en av Sveriges mest populära föreläsare. Hans föreläsningar beskrivs ofta som väldigt underhållande och fyllda med användbara insikter.

Omtyckt – teorin om (nästan) allt 

Vi människor avgör ganska snabbt vem vi litar på, vilkas råd vi vill följa och vem vi helst vill ha en relation till. Det gäller oss alla och hur vi bedömer företag, varumärken eller personer. Gemensamt för dem vi väljer är omtyckthet. Att vara omtyckt är inblandad i nästan allt som vi betraktar som gott här i livet. Till och med det som vi brukar kalla för framgång. Att bli framgångsrik som person eller organisation handlar alltså inte bara om hur populära vi är, nästa sociala medie app eller att man lyckats få mest klick – framgången ligger i hur omtyckt ni är.

I en tid där trovärdighet ständigt ifrågasätts, krävs mer än att vara ”trevlig” för att få kunders, anställdas eller allmänhetens förtroende. I denna föreläsning får du reda på hur du som person och organisation blir trovärdig och hur man skapar ett förtroende genom omtyckthetens tre universella dimensioner. Du kommet att bli förvånad över alla de fördelar som du och din organisation kan få genom Omtyckthetens superkraft, den teori om (nästan) allt som kan omsättas i livets alla sammanhang!


Happy Happy — konsten att komma överens

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens.

Lars-Johan Åges föreläsning ger nycklarna till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan kollegor är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. 

Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi. Den innehåller exempel som alla i affärsvärlden kan känna igen sig i och syftet är att inom organisationer skapa bättre internt samarbete, högre innovationskraft, mer värdeskapande, färre missade möjligheter och ett effektivare ledarskap.

 

Pressbilder

 

Skriv ut sidanSkriv ut sidan