Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. I sin forskning har han hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst — och att dessutom bli omtyckt. Fynden förmedlar han lättillgängligt och på ett sätt som kan göra skillnad i människors liv.

Lars-Johan Åge har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. I boken Happy Happy: fem steg för att komma överens med vem som helst gör han metoden tillgänglig för en bred publik. Happy Happy har översatts till arton språk.  I uppföljaren Omtyckt: superkraften i att vara äkta, positiv och relevant undersöker professor Åge superkraften i att bli omtyckt. En teori som vi kan få användning för i (nästan) alla livets situationer.

Läs mer om Lars-Johan Åges föreläsningar

Föreläsningar

Lars-Johan Åge är en internationellt anlitad föreläsare som nominerats till Årets talare och är listad som en av Sveriges mest populära föreläsare. Hans föreläsningar beskrivs ofta som mycket underhållande och fyllda med användbara insikter. När allt fler möten sker digitalt och AI gör sitt intåg blir konsten att samarbeta mer aktuell än någonsin! 


Happy Happy – Hemligheterna till ett lyckat samarbete
 

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Förmågan att komma överens är alltid lika avgörande och alltid lika aktuell för alla organisationer.

Oavsett om vi är ledare, träffar kunder i en säljroll eller vill komma överens med tonåringen eller vår partner hemma vid köksbordet så är målet detsamma: Att hitta en gemensam väg framåt. Inte alltför sällan betyder det att vi ska komma överens med någon som ibland tycker annorlunda. Denna föreläsning besvarar hur vi lyckas med detta. Lars-Johan Åge har funnit framgångsfaktorerna och ett sätt att kommunicera dem som leder till en varaktig beteendeförändring.

Med den vetenskapligt grundade modellen ”Världens bästa medarbetare” får ni:

Efter föreläsningen kan medarbetare påbörja en lärandeprocess som leder till bättre samarbeten och mer värdeskapande. Genom att bli bättre på att komma överens bygger vi samtidigt starka förtroendebaserade relationer. I denna föreläsning finns den perfekta kombinationen av inspiration, underhållning och nytta.

Pressbilder

 

Skriv ut sidanSkriv ut sidan