Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. Han har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst, han kan också förmedla dem på ett sätt som gör skillnad i människors liv.

Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. I boken Happy Happy: fem steg för att komma överens med vem som helst från 2019 gör han framgångsfaktorerna tillgängliga för en bred publik. Boken har sålts till fler än 20 länder. Våren 2021 är han aktuell med Omtyckt: superkraften i att vara äkta, positiv och relevant där han ger omtycktheten upprättelse i en värld som mest jagar ytlig popularitet.

Läs mer om Lars-Johan Åges föreläsningar

Föreläsningar

Lars-Johan Åge är en internationellt anlitad föreläsare som också nominerats till Årets talare. Han beskrivs ofta som väldigt underhållande.

Happy Happy — konsten att komma överens

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens.

Lars-Johan Åges föreläsning ger nycklarna till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan kollegor är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. 

Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi. Den innehåller exempel som alla i affärsvärlden kan känna igen sig i och syftet är att inom organisationer skapa bättre internt samarbete, högre innovationskraft, mer värdeskapande, färre missade möjligheter och ett effektivare ledarskap.

 

Pressbilder

 

Skriv ut sidanSkriv ut sidan