Världens största butik Biografin om Jeff Bezos och Amazon

Läs ett smakprov ur boken här.

”Best book of the year” enligt Financial Times, Washington Post, Forbes, New Republic, Economist, Bloomberg, Gizmodo och Goldman Sachs Business Book of the Year Award.

”Jeff Bezos är en av vår tids mest visionära, fokuserade och ihärdiga innovatörer – och liksom Steve Jobs omformar han och uppfinner helt nya industrier. Brad Stone fångar hans passion och briljans i denna välresearchade och övertygande biografi.”

– Walter Isaacson, författare till Steve Jobs – en biografi

”Djupgående och mästerligt skriven … den definitiva skildringen av en tech-ikons uppkomst.”

­–  Seattle Times

”Stone berättar sin historia kunnigt och levande … ett magnifikt porträtt av den drivne och krävande Jeff Bezos.”

­ – New York Times

”Stones historia om ett ikoniskt företags födelse, nära död och otroliga återuppståndelse är väl värd din tid.”

­ – Slate

”Fullkomligt fängslande läsning.”

­ – Kirkus Reviews

”Stones bok ger oss äntligen en Bezos-biografi som med rätta kan ta plats i raden av de absolut bästa skildringarna av USA:s mest utmärkande företagare. ”

­ – Forbes

”Med Världens största butik har Brad Stone gjort ett otroligt jobb, som Jeff Bezos skulle gilla.”

­ – Financial Times

”Uppslukande … Stones mångåriga bevakning av både Bezos och Amazon ger hans rappa berättelse en stabil grund.”

­ – New York Times Book Review

Hur kunde en butik som säljer böcker på nätet utvecklas från ett enkelt garage i Seattle till att bli världens nu mest inflytelserika – och dominerande – företag alla kategorier? Tack vare dess outtröttlige skapare och hans vision om butiken som säljer allt.

Det här är den definitiva berättelsen om Amazon och Jeff Bezos – entreprenören som för alltid förändrade hur vi konsumerar och nu dominerar en stor del av internet genom sina webb- och molntjänster. Från starten i ett amerikanskt garage, där gänget bakom den nystartade sajten ringde i en klocka för varje ny order, till globalt herravälde. Allt genom Jeff Bezos aldrig svikande beslutsamhet att utvecklas och växa. Världens största butik : Biografin över Jeff Bezos och Amazon tar med läsaren bakom kulisserna på ett av vår tids mest hemlighetsfulla företag, och in i huvudet på mannen som skapade det. Ekonomijournalisten och Silicon Valley-granskaren Brad Stones biografi är en modern klassiker och absolut måste-läsning för alla som vill förstå vår tids mäktigaste företag.

Läs ett smakprov ur boken här.

Läs Jeff Bezos boktips-lista här.

Pocketomslag: Conny Lindström

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Pressbilder