Världens största butik Biografin om Jeff Bezos och Amazon

Hur kunde en butik som säljer böcker på nätet utvecklas från ett enkelt garage i Seattle till att bli världens nu mest inflytelserika – och dominerande – företag alla kategorier? Tack vare dess outtröttlige skapare och hans vision om butiken som säljer allt.

Det här är den definitiva berättelsen om Amazon och Jeff Bezos – entreprenören som för alltid förändrade hur vi konsumerar och nu dominerar en stor del av internet genom sina webb- och molntjänster. Från starten i ett amerikanskt garage, där gänget bakom den nystartade sajten ringde i en klocka för varje ny order, till globalt herravälde. Allt genom Jeff Bezos aldrig svikande beslutsamhet att utvecklas och växa. Världens största butik : Biografin över Jeff Bezos och Amazon tar med läsaren bakom kulisserna på ett av vår tids mest hemlighetsfulla företag, och in i huvudet på mannen som skapade det. Ekonomijournalisten och Silicon Valley-granskaren Brad Stones biografi är en modern klassiker och absolut måste-läsning för alla som vill förstå vår tids mäktigaste företag.

Läs ett smakprov ur boken här.

Köp

Köp bokenAdlibris, Bokus, eller i din lokala bokhandel.

Pressbilder

Author Brad Stone stands for a photograph in San Francisco, California, U.S., on Friday, Aug. 19, 2016. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg

Omslag: Conny Lindström