Tändvätska Konsten att brinna utan att brinna upp

Vissa behöver bara några stänk, andra kan behöva dunka på rätt bra för att elden ska ta fart. Men någon form av tändvätska i livet behöver vi alla.

Idag talas mycket om att vi borde ”varva ner” och ”ta det lugnt”, men sanningen är den att vi många gånger borde göra precis tvärtom. En avsaknad av meningsfulla utmaningar och tuffa ansträngningar är långt värre för oss än de där tillfällena då antalet bollar i luften råkat bli för många.

I form av konkreta och användbara råd ger Annika R Malmberg Hamilton oss allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an utmaningar – såväl på jobbet som privat. Vi får lära oss hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, varför framgång föder framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

Men kom ihåg: framgång handlar inte bara om pengar eller den respekt du vunnit hos andra, utan främst om ditt eget välbefinnande. Makten att definiera framgången ligger alltid hos dig själv – och sen skadar det inte att ha roligt längs vägen.

”Annika levererar 240 sidor med tändvätska som får även den suraste att tända till. För många blir den garanterat en nytändning!”
— Sven Hagströmer

front_hi

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Författare

Annika kallar sig “framgångs­expert” och har genom åren inspirerat och tränat tusen­tals människor – ledningsgrupper, team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Läs mer om Annika R Malmberg Hamilton

Pressbilder