Utkommer i september 2024

Må bra-produktivitet

Uppnå mer och må bättre!

Vi är drillade i att tänka att produktivitet kräver hårt arbete och att vägen till framgång måste vara kantad av svett och idogt slit. Men behöver det verkligen vara så?

Ali Abdaal, läkaren som ändrade bana och idag är hyllad produktivitetsexpert, har stakat ut en enklare väg till framgång baserad på den verkligt viktiga ingrediensen: glädje.

Med grund i årtionden av psykologisk forskning visar han att nyckeln till verklig produktivitet och framgång inte bara handlar om ständig kamp – det handlar framförallt om att må bra.

I den här boken delar Abdaal med sig av den vetenskapliga grunden för hur må bra-produktivitet kan förändra ditt liv. Kärnan i hans metod är att få koll på:

Genom inspirerande berättelser om framgångsrika nobelpristagare, olympier och entreprenörer illustrerar Ali Abdaal hur principerna för må bra-produktivitet kan förändra ditt liv. Han presenterar enkla, genomförbara förändringar som du själv kan göra för att uppnå mer och må bättre redan idag.

Ali Abdaal, född 1994, är den före detta läkaren som idag är youtuber, poddare, entreprenör och författare. Han har över fem miljoner följare.

Må bra-produktivitet av Ali Abdaal. Utgiven på Volante.

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Volante-shop eller i din lokala bokhandel.