Utkommer i mars 2024

Klokfaktorerna 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

KÖP BOKEN

SAGT OM BOKEN

”10 framgångsfaktorer som landar i det – till synes – enkla att kloka chefer arbetar med, för och genom andra människor. Lätt att säga och förhoppningsvis inte heller så svårt att göra efter att ha läst Klokfaktorer, en kokbok för ledare som vill göra – inte bara veta.”

Helene Claesson Jennische, chefredaktör Chefstidningen

”Man kan säga att Klokfaktorerna är ledarskapsböckernas ledarskapsbok och man behöver inte läsa fler i samma genre när man har läst denna lysande bok.”

BTJ, som ger Klokfaktorerna 5 av 5 i betyg.

”En guidad expresstur till klokt ledarskap. Den är lärorik, praktisk och angenäm. Precis som bra kunskap ska vara.”

Kjell A Nordström

”Svante Randlert har djuplodande insikter om det goda ledarskapet, är uppdaterad på det senaste i omvärlden och kan samtidigt underhålla sin publik.”

Per Schlingmann

”Klokfaktorerna erbjuder 10 eviga sanningar som ingen ledare kan vara utan, vilket gör den till en oumbärlig läsning för alla som strävar efter att utvecklas och göra en positiv skillnad i världen.”

Arash Gilan, VD-podden

OM BOKEN

Vilka förmågor förenar framgångsrika ledare?

Svante Randlert har ägnat sitt liv åt den frågan. Genom att låta AI och landets ledande analysföretag granska 100 djupintervjuer finns äntligen svaret. Boken presenterar en superformel – 10 klokfaktorer som kännetecknar den som axlat ledande roller inom näringslivet, politiken eller civilsamhället. I boken får du lära dig vad som utmärker dessa ledare. Men inte minst, hur du blir en av dem.

Läs ett smakprov från boken här!

OM FÖRFATTAREN

Svante Randlert är entreprenör och en av landets mest efter traktade ledarskapsföreläsare. Han är grundare av ledarutvecklingstjänsten Wisory och podden Chefssnack, där han under flera år intervjuade Sveriges vassaste ledare. Svante Randlert har tidigare givit ut böckerna Drömarbetsgivaren (2017) och Drömledarskapet (2020).

 

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Volante-shop Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

E-bok
Finns på Adlibris Bokon Bokus

Pressbilder