Det är mänskligt att sälja Den överraskande sanningen om att påverka andra

Det är mänskligt att sälja ger överraskande insikter om vad försäljning egentligen innefattar – på jobbet och i våra liv i övrigt.

Äntligen en bok som tar försäljning på allvar. Och det är hög tid. Nio av tio arbetar med försäljning på ett eller annat vis men det är inte alla som säljer det som normalt förknippas med försäljning. Huvuddelen av försäljarna har helt andra yrkesbeteckningar än säljare: medarbetare som söker övertyga en kollega om en bra idé, entreprenörer som vill övertyga finansiärer om att satsa på deras projekt, lärare som övertygar elever om värdet av att studera, läkare som ger sina patienter förtroende för sin diagnos – alla är med som försäljare.

Det är mänskligt att sälja erbjuder en helt ny syn på konsten att sälja och den bakomliggande vetenskapen. På samma sätt som i Drivkraft och A whole new mind presenterar Daniel Pink en hel uppsättning av studier från sociologin som ibland vänder upp och ner på tidigare övertygelser.

Han ger oss en ny lista på vad som behövs för att övertyga andra och det handlar inte längre om ”att alltid gå på avslut” är den bästa strategin och att de extroverta säljarna skapar det bästa resultatet.

Pink ger oss sex pitchar att komplettera hisspitchen med och argumenterar för metoder att se andras perspektiv.

Boken är insiktsfull och användbar och hjälper dig att förändra ditt sätt att se världen.

m_nskl_att_s_lja

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Författare

Daniel Pink är författare till flera bästsäljande böcker om det ständigt föränderliga arbetslivet. Pink har arbetat inom regering och politik bl.a. som talskrivare åt vicepresident Al Gore. Han har en doktorgrad från Yale Law School, men säger sig vara glad att han aldrig har arbetat som jurist. Läs mer om Daniel.

Pressbilder