Var med och utveckla vår nya kulturscen!

Drömmer du om att jobba med produktion, marknadsföring och kommunikation på ett av Sveriges ledande förlagshus? Råkar du dessutom vara noggrann, strukturerad, kreativ, positiv och nyfiken? Nu har du chansen att få en av årets mest utvecklande praktikplatser. 

 

Under hösten 2022 söker Volante en praktikant som delar vår vision om att göra världen till en klokare och roligare plats. Vi är både ett bokförlag och en agentur – kärnan i verksamheten är att hjälpa människor som gör skillnad genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Ordet står alltid i centrum.

 

Under våren 2022 startade vi Stora Nygatan 7 (SN7) som är en ny kulturscen och idéstudio i Gamla Stan. Där har vi en bred verksamhet med evenemang, konferenser, seminarieprogram och samtal.

 

I rollen som praktikant får du ett stort ansvar. Du jobbar med Volantes produktioner och evenemang. Särskilt fokus kommer att vara på Stora Nygatan 7. Du kommer att få hjälpa till med alltifrån evenemang till hemsidor och kommunikationsstrategier. På vår arbetsplats blir du del i ett stödjande och härligt team. 

Du får vara med i många sammanhang och ta del av ett brett nätverk med några av landets skarpaste hjärnor. En stor del av arbetet sker i våra digitala kanaler, vilket betyder att du uttrycker dig väl i skrift på både svenska och engelska. Intresse av projektledning och produktion inom kulturområdet är ett stort plus.
 

Är du som klippt och skuren för uppdraget? Tveka då inte på att skicka oss en kort presentation av vem du är och när du önskar din praktik. Vi skulle också gärna vilja titta på ditt CV. Du når oss på info@storanygatan7.se

Deadline för ansökan är 24 maj. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vi ser fram emot att höra av dig!