Jesper Rönndahls bok i ny ljudboksversion

Jesper Rönndahls succébok Framtiden: en illustrerad guide kommer nu i en omarbetad ljudboksutgåva med namnet Framtiden: en inläst guide.

Vetenskapskomikern och radioprataren, känd som programledare för Institutet i P3 och dubbla På spåret-vinster, har själv läst in boken. Han säger:

– Eftersom jag jobbat med radio i hela mitt vuxna liv så skulle det kännas svinkonstigt ifall jag inte läste in boken, och under tiden jag gjorde det kom jag på saker som jag bara kunde säga, och inte skriva. Så ljudboken är på ett sätt större än textboken!

Framtiden: en inläst guide är en bok för dig som är ung och intresserad av vad du har att förvänta dig, eller för dig som är lite äldre och nyfiken på vad du kommer gå miste om. Där många tidigare har misslyckats är det skönt att Jesper äntligen har lyckats: nämligen med att förutspå exakt hur framtiden kommer att bli. Här ges oumbärlig kunskap på en mängd områden – från framtidens teknik till framtidens mat.

Om någon som levde för 300 år sedan hade kunnat se hur vi lever idag hade hen skrattat åt nästan allt vi gör. Så uppenbarligen krävs det en komiker för att komma på hur framtiden blir. Du kommer tycka att boken är rolig nu, men om trehundra år kommer den att ses mer som ett lexikon, säger Jesper Rönndahl.