10 tips blir 10 règles, 10 nasvetov, 10 easy tips

Bertil Marklund tar över världen! 10 tips: må bättre och lev 10 år längre har sålts till nästan 30 länder och hyllas internationellt.

   —–> Köp boken på AdlibrisBokus, eller i din lokala bokhandel.

   —–> Missa inte! Bertil i Gamla stans bokhandel: 

23 maj: EN KVÄLL MED BERTIL 

Hur kan man leva tio år längre och, viktigast, hur ska man göra för att få ut mer av tiden? På hemmaplan dominerade Marklund Aftonbladet med två uppslag om boken, hans internationella succé och kändisskapet vid 71 års ålder. Läs nätversionen här. Dessutom gillas boken starkt av Stig Bengmark, professorn bakom ”Professorns spalt” på Food Pharmacy:

”En bok, som jag verkligen kan rekommendera och som enligt min mening bör finnas i alla hem, alla skolor, alla läkarmottagningar o.s.v. är Professor Bertil Marklunds bok – 10 Tips : må bättre och lev 10 år längre. […] Boken är kortfattad och många råd är enkla att följa. Det ökar chansen till att du tar ett första steg mot bättre hälsa och ett längre liv redan samma dag som du börjar läsa boken.”

Vi svenskar är inte de enda som vill veta svaret på frågan om livskvalitet. Nu blir ”lagom” internationellt ledord och Saga Magazine höjer ”sundhet” till skyarna:

“We’ve had hygge from Denmark, now sundhet from Sweden – a balanced, even-keeled approach – has arrived. This Swedish bestseller focuses on making simple improvements in ten areas, from sleep to attitude and dental health to relationships, for a longer life. It also debunks myths. Some bad things turn out to be good for us. Drinking coffee, for example, can promote health. Refreshingly straightforward and easy!”

Förutom uppmärksamheten från engelskspråkig media som BBC World Service och CBS News har Bertil Marklund blivit nått närmast stjärnstatus i Italien. Han gästade en av Italiens största talkshows, se honom dubbas i realtid här! (intervjun börjar vid 00.47.00)

Skärmklipp 2017-05-11 11.30.40