#nyttjobb: Agent

Vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet! Som agent hos oss ska du stödja och representera klienterna hos Speakersnet och jobba för att de och deras kunder är nöjdast i världen.

Speakersnet är en svensk talaragentur som exklusivt representerar ett begränsat antal inflytelserika talare, nationellt och internationellt. Vi agerar som en direktlänk till talaren och jobbar nära våra kunder för bästa service och full transparens. Speakersnet grundades 1993 och har hittills jobbat med uppdragsgivare i 130 olika länder. Vi är en del av Volante, ett kunskapsföretag med förlag och forskning för en klokare och roligare värld.

Du säkerställer… Du håller koll…

En vanlig arbetsdag:

Du jobbar simultant med flera talaruppdrag samtidigt, både befintliga och nya förfrågningar. Mycket sker via mejl även om telefonen garanterat ringer flera gånger om dagen. Du säkerställer att du får all relevant information och att kundens evenemang har rätt förutsättningar för talaren. Du håller koll på kalendrar och återkopplar snabbt. Under dagen driver du många beslut, förhandlar och hanterar olika typer av avtal på både svenska och engelska. För varje bokat uppdrag sköter du bokning av resor och logi samt utfärdar resehandlingar och eventuella visum till talarna. Och när journalister och media hör av sig koordinerar du. Ibland behöver vår hemsida och talarnas biografier uppdateras, kanske just denna dag.

Vår agent:

 • Service är din synonym, och du är en strålande administratör.
 • Du stormtrivs med att vara spindeln i nätet.
 • Du har totalkoll på detaljer utan att förlora dig i dem.
 • Att du, trots att det är massor av olika saker på gång, kan då sortera och prioritera.
 • Att hantera starka viljor är inget problem – och du har gott omdöme.
 • Prestige står aldrig i vägen för den bästa lösningen.
 • När det gäller språk och stil är du noggrann och flytande på både engelska och svenska.
 • Att hantera avtal på båda språken är inte främmande för dig.
 • Missa en deadline? Nej.
 • Uppgiftsorienterad? Absolut!
 • När du möts av nya utmaningar är du lösningsfokuserad och finner alltid vägar.
 • Du klarar att bli avbruten och därefter snabbt ta dig tillbaka där du var.
 • Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av organisations- och samhällsutvecklingsfrågor. Och att du bidrar till att du och dina kollegor, talarna du representerar och kunderna du samarbetar med – får kul på jobbet.

***

Skicka ansökan senast 20 april.

E-post till jobb@volante.se så snart som möjligt.

För frågor kontakta:
brittmarie@speakersnet.se
karoline@speakersnet.se
ulrika@volante.se

Webbplats:
speakersnet.se