Är du vår nya förlagsassistent med fokus på kontor och PR?

Vi söker dig som tycker att det mesta är roligt! Vi behöver hjälp främst inom PR (utskick av böcker, presslistor, eventuellt digitalt) och kontor (förbereda inför möten och event, löpande fix). Du behöver vara noggrann, nyfiken och ha förmågan att snabbt lära dig nya saker.

Kanske kan du också hjälpa oss med att sälja böcker vid events eller i butik? Vi startar till hösten en bokhandel, så meriterande om du har erfarenhet av att jobba i butik.

Hör av dig till simon@volante.se så snart som möjligt, dock senast 1 augusti, och berätta varför du tror att du skulle göra detta bra och varför det skulle kännas kul att jobba på Volante. Skriv ”Förlagsassistent” i ämnesraden.

Anställning på timbasis till att börja med, start i sommar eller till hösten.