Succé för Micael Dahlens föreställning i höst

Biljetterna till debutföreställningen tog slut på några dagar — nu sätts extraföreställning in. 

Micael Dahlen har tidigare gjort succé som författare, som föreläsare och som professor på Handelshögskolan i Stockholm. I höst debuterar han med sin första föreställning KAOSOLOGI.

Jag är fantastiskt glad att så många vill komma och få svaren på frågorna de inte ens visste att de borde ställa. Återstår att se om de är lika glada när de går därifrån…

säger Micael Dahlen.

KAOSOLOGI handlar om att se världen med nya ögon. Micael uppmanar oss att kasta det vi tar för givet åt helvete och hinner samtidigt fundera kring hur kvantfysik kan förklaras med tacokrydda. Det är rolig och smart infotainment med en av Sveriges skarpaste hjärnor.

”Biljetterna till premiärföreställningen 5 oktober sålde slut på bara några dagar. Fler vill se den, då är det ett lätt beslut att sätta in en extraföreställning”, säger Ulrika Bergwall på Volante som samproducerar föreställningen ihop med Mameluck. Den extrainsatta föreställningsdagen blir tisdag 25 oktober på Scalateatern i Stockholm.

För mer information och bilder: http://www.micaeldahlen.com/kaosologi/