Julpriser på Volante

Beställ dina hårda klappar direkt från oss och få dom billigare än i handeln. Vad sägs till exempel om Daniel Kahnemans internationella succé ”Tänka, snabbt och långsamt”, eller vår allra första roman Caroline Hainers ”Inte helt hundra”?

Använd knappen här under så skickas du till Paypals krypterade betalningssida, där kan du betala snabbt och säkert med ditt kort. Ingen registrering krävs.


Våra böcker”Tänka, snabbt och långsamt”
Daniel Kahneman

Psykologen Daniel Kahneman, som belönats med Ekonomipriset till Alfred Nobels minne för sin banbrytande forskning, anses vara en av vår tids viktigaste tänkare. Det är först nu, i Tänka, snabbt och långsamt, som hans idéer blir tillgängliga för en bredare publik.

Daniel Kahnemans storverk kommer för evigt att förändra ditt sätt att tänka om hur du tänker.

Pris: 199 SEK


”Inte helt hundra”
Caroline Hainer

Men är det inte bäst att bara strunta i det helt och hållet då, säger jag till terapeuten. Bara utfärda ett totalt relationsförbud helt enkelt.

Så börjar Caroline Hainers autofiktiva roman om kärlek. Nu ska det bli ändring. Inga fler svek, inga fler rebounds.

Pris: 169 SEK”Framtidsutmaningar”
Jesper Strömbäck (red.)

Vad kommer människor i framtiden säga när de ser tillbaka på vår tid? Kommer de säga att vi var insiktsfulla och agerade långsiktigt? Eller kommer de säga att vi inte förstod?

Hur det blir är upp till framtiden att avslöja. Samtidigt formas svaren av i vilken utsträckning vi har förmågan att identifiera vilka utmaningar och möjligheter som väntar och hur dessa bäst ska mötas.

Pris: 199 SEK

”Koltrasten som trodde att den var en ambulans”
Anders Mildner

Hur låter världen? Frågan kan tyckas märklig, det är väl bara att lyssna. Problemet är bara att vi aldrig varit särskilt duktiga på det, istället har vi i modern tid gjort precis allting för att slippa höra.

Pris: 129 SEK

”Myten om internet”
Per Strömbäck och Pelle Snickars (red.)

Vilken funktion hade egentligen sociala medier under den arabiska våren? Vilka är den digiala underklassen?
Svenska såväl som internationella namn har här samlats för att nyansera bilden av internet, och inte minst blottlägga vilka som har gynnats av de rådande föreställningarna.

Pris: 129 SEK


”Nedkopplad: en familj,
ett experiment, ett liv utan teknik”
Susan Maushart

Hej då tv! Hej då internet! Hej då mobilen!

Under ett halvår ska den iPhone-beroende mamman och journalisten Susan Maushart och hennes tre teknikknarkande tonårsbarn leva nedkopplade. Hon kallar det för ett experiment. Barnen kallar det för tortyr.

Pris: 69 SEK

”Monster”
Micael Dahlén

”Jag ska inte döda dig. Var inte rädd”, hör jag honom viska bakom mig.

I Micael Dahléns bok Monster får du möta fem av världens mest kända mördare, med skrämmande historier som spänner över ett halvt sekel. Det är en värld fylld av blod och död – men också av pengar, kärlek och kändisskap.

Pris: 99 SEK

”Nextopia – Livet, lyckan och pengarna
i förväntningssamhället”
Micael Dahlén

Hur kan grapefruktjuice smaka apelsinjuice? Och hur kunde iPhone utses till världens bästa telefon innan den nått handeln?

Svaret är förväntningar. I en tid när allt är tillgängligt är vi mer intresserade av vad som väntar runt hörnet, än vad vi faktiskt har framför oss.

Pris: 29 SEK

”Framtiden är nu: Kultursverige 2040”
Tobias Nielsén och Sven Nilsson (red.)

År 2040! Vad vi vet, vad vi tror, vad vi vill. I denna antologi där funderar 30 forskare och andra experter över de viktigaste utmaningarna för samhället och kulturen med sikte på år 2040.

Pris: 99 SEK


”Noll Noll: decenniet som förändrade världen”
Tobias Nielsén och Anders Rydell (red.)

Vad är kopplingen mellan Usama bin Laden, Zlatan och Tony Soprano? Vad har Mat-Tina gemensamt med Ernst Kirchsteiger? Svaret är att de alla kom att definiera nollnolltalet. I NOLL NOLL summerar några av Sveriges främsta författare och journalister det här seklets första tio år på 15 olika områden.

Pris: 49 SEK