#NYTTJOBB: Volante söker duktig utvecklare till nytt eboksprojekt!

Nu söker vi på Volante en utvecklare som ska ingå i vår projektgrupp för ett nytt eboksprojekt. Projektet kommer att genomföras väldigt intensivt under sommaren och fokus ligger på resultat. Därför ser vi gärna att du som söker har en förmåga och vilja att självständigt lösa uppgifter. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer ha stora möjligheter att själv påverka och komma med ideér.

Volante är ett kunskapsföretag med visionen att bidra till en roligare och klokare värld. Det gör vi genom att ge ut smarta böcker, På ebokssidan har vi ständigt sökt ligga i framkant i Sverige genom att utveckla nya format, distributions- och prismodeller. Bland annat så lanserade vi begreppet ”boksingel” och har genomfört en rad uppmärksammade experiment med prissättning.

Utvecklare
Arbetsprocess: vi jobbar ganska agilt. Först tar vi fram användarfall, sedan funktionsskisser i Balsamiq. Projektstyrning via Basecamp. Övriga projektmedlemmar är: VD/projektägare, projektledare från förlaget, teknisk rådgivare, formgivare (med viss front-end kompetens).
Projektet har en hyfsad budget men har inte råd med toppkonsultlöner.

  • Duktig, ambitiös webbutvecklare.
  • Grym på back-end (formgivare med viss front-end kompetens finns redan).
  • Helst utveckla i Ruby on Rails eller Django (Python).
  • Gilla kreativ problemlösning.
  • Gärna ha en intuitiv känsla för användbarhet (usability).
  • Får gärna vara ny-utexad eller fortfarande studera

Skicka din ansökan per mail till olle@volante.se.

Intervjuer sker löpande. Vi sitter i Gamla Stan i fina lokaler och ser gärna att du jobbar här på plats. Tillträde, lön och övriga villkor enligt överenskommelse.