Volante på omslaget

Ni kanske undrar vad det är som ska knytas där på omslagsbilden. Det är min så kallade halsduk. Fotografen ville ha färg.

Det är kul att vi på Volante uppmärksammas för vårt experimentella arbete med e-böcker. Vi har lanserat boksingeln i Sverige, vi var först som svenskt förlag att direktdistributera till Amazon, vi tog initiativet till konferensen  ”Den digitala tryckvågen” på Kungliga biblioteket för två år sedan och de senaste månaderna har vi testat prissättning med vår fantastiska titel ”Monster”.

Det är jag som vd och förläggare som hamnar på omslaget, men Volante hade inte kunnat agera så här offensivt utan mina medarbetare Simon Brouwers och Olle Grundin — och inte heller utan att Micael Dahlén och andra författare varit med på noterna.

// tobias nielsén.

PS. Läs mer om mina eboksvanor på www.kulturekonomi.se.