VI SÖKER FOLK: Vill du vara med om eboksrevolutionen?

Nu söker vi på Volante en assistent för generell IT-hantering och programmering till vårt kontor i Gamla stan, Stockholm. Eventuellt ingår även andra assistentuppgifter.

VEM?
Arbetsuppgifterna innefattar att förvalta och utveckla generell IT-infrastruktur, till exempel löpande underhåll på hemsidor, utveckling av nya sajter och funktioner samt inköp och installationer. Du kommer att arbeta till stor del i WordPress och därför är kunskaper HTML/CSS och grundläggande PHP nödvändiga.
Du kommer också vara behjälplig med att arbeta med konvertering till eböcker och eboksutveckling generellt. Andra uppgifter kan handla om assistentuppgifter såsom administrativ hjälp och annat kontorsfix. Ingen uppgift kommer vara för liten och kanske inte heller för stor.

Tjänsten är på deltid (ca 25 procent) och lämpar sig för att kombinera med studier eller annat deltidsarbete.

VAD?
Volantes vision är att bidra till en klokare och roligare värld. Vi gör det genom att utveckla, samla och sprida kunskap. Volante har tre verksamhetsområden:
1) Research (rådgivning och utredningar)
2) Publishing (bokförlag)
3) Academy (talare och utbildningar)

ANSÖKAN OCH FRÅGOR
Vi ser helst att du börjar i februari, så ansök så snart som möjligt. Vi vill ha ett kortfattat brev där du berättar varför du är rätt person för det här jobbet samt CV. Referenser kan vi ta i nästa steg. Har du några frågor, tveka inte att ringa och fråga oss på 08-7021519 eller maila på nedanstående adresser.

Skicka din ansökan med ämnesraden ”REVOLUTION” till: Tobias Nielsén på tobias(at)volante.se och Simon Brouwers på simon(at)volante.se.