Köp dina hårda klappar från Volante i år

Hårda klappar är alltid roligast. Det tycker vi på vi på Volante och erbjuder nu därför dig att köpa signerade exemplar av våra titlar ”Monster” av Micael Dahlén och ”Nedkopplad” av Susan Maushart i julklapp till dina nära och kära. Du betalar tryggt med kort, certifierat av PayPal, och böckerna är signerade av respektive författare. Av Micael Dahlén kan du även få en personlig dedikation, perfekt till din favorit-faster.

Sista beställningsdatum för att vi ska kunna garantera att klapparna ligger under granen på julafton är den 15/12 för ”Monster” och den 10/12 för ”Nedkopplad”.

MONSTER

Köp en av höstens mest uppmärksammade böcker! Helt klart är att Micael Dahléns nya bok MONSTER inte är en vanlig fackbok, definitivt inte en managementbok. Flödet är romanlikt. Berättelsen mycket personlig. Men allt är sant: intervjuerna med fem mördare på tre olika kontinenter, liksom Dahléns egna undersökningar och hans resa in i mörkret, och tillbaka.

Boken kostar 349:- inklusive moms och frakt. Boken är signerad och du får själv välja vem boken ska vara dedikerad till, samt om du vill ha en speciell hälsning.


NEDKOPPLAD

”Att vara nätskeptiker har blivit högsta mode”, skrev Svensk Dagbladet när Susan Mausharts ”Nedkopplad” släpptes i höstas. Boken skildrar med lika stor del humor som allvar vad det faktiskt innebär att vi idag nästa alltid är uppkopplade. Missa inte berättelsen om hur sex månaders digital avgiftning förändrar en familj för alltid.

Boken kostar 349:- inklusive frakt och moms. Boken är signerad av Susan Maushart och måste skickas från USA, därav priset.