Volante ger ut Susan Mausharts ”The Winter of Our Disconnect” i Sverige

Till hösten ger Volante ut den hyllade boken ”The Winter of Our Disconnect” skriven av amerikanska författarinnan Susan Maushart. Den berättar om hur hon en dag fick nog, drog ut samtliga sladdar hemma och bestämde sig för att spendera ett halvår utan skärmar. Inget Facebook, inget Twitter, ingen mail. Ingenting. Och hon gjorde det inte själv – med sig på resan hade hon sina tre tonårsbarn.

I samband med sverigelanseringen kommer Susan till Sverige för att tala på The Conference som Media Evolution anordnar i Malmö den 24-25 augusti. Vill du förhandsbeställa boken, boka in en tid för intervju med Susan under hennes sverigebesök eller anlita henne som talare? Maila simon[at]volante.se eller ring 08-7021519.

EVENT: Susan kommer även att komma till Kulturhuset tillsammans med Johanna Koljonen och prata om boken kl. 14 den 27/8, det kan du läsa mer om här!

”The Winter of Our Disconnect är en verkligt tankeväckande bok om vad dagens kultur egentligen gör med oss.”
Anders Mildner i Expressen.

”The Winter of Our Disconnect is lively, funny hybrid memoir of a six-month-long experiment that American journalist, Ph.D. Maushart, living in Australia, inflicted on her family. It’s layered with social science, brain research, and apt quotations from Thoreau about his time on Walden Pond.
Elizabeth Benedict i Huffington Post.