Nextopia ute i Norge

I slutet av februari lanserades Micael Dahléns succébok Nextopia i Norge, och professorn var över i Norge för att presentera boken för den norska marknaden. Han intervjuades bland annat av Aftenposten:

”Hva har analsex med Barack Obama å gjøre? Følg med, så får du svaret.

Så hemningsløst åpner svenske Micael Dahléns (37) bok Nextopia, som nå er ute på norsk. Spørsmålet skaper utvilsomt forventninger, og nettopp forventninger er ifølge Dahlén den viktigste valutaen i Nextopia. Nextopia er dette stadig viktigere landet som hele tiden ligger rett utenfor for vår rekkevidde – like inn i fremtiden.

Dahlén har spurt massevis av mennesker om livstilfredsheten nå, i fortiden og i fremtiden. Det viser seg at vi i snitt er rimelig fornøyd med tingenes tilstand i øyeblikket, men ikke like tilfreds som med fortiden. Det spesielle er at hverken fortiden eller nået kan måle seg med hvordan vi forventer at livet skal bli om bare et par dager, for ikke å snakke om en måned, et år. Ingenting kan måle seg med Nextopia.

– Nextopia er det neste, fantastiske stevnemøtet, det er iPad 2, eller den fantastiske nye karrieren som venter bak neste hjørne. Nextopia er simpelthen blitt vår drivkraft, vår begrunnelse for å hoppe ut av sengen om morgenen, hevder Dahlén.”

Han intervjuades även av ett flertal andra tidningar, bland annat VG och Dagbladet.

Köp boken Nextopia på norska (bokmål) här.
Vill du boka Micael Dahlén som talare? Maila oss på speakers(at)volante.se

Sedan tidigare finns Nextopia även utgiven i Holland.