FRAMTIDEN ÄR NU | Olle Wästberg | ”Made in Europe”

Idag publicerar vi Olle Wästbergs kapitel ”Made in Europe” ur boken Framtiden är nu.

”Under EU:s långa tillkomstperiod spelade kulturfrågorna en undanskymd roll. Vägen till europeisk enighet gick mindre genom kulturell gemenskap och mer genom ekonomisk integration. Detta kommer att ändra sig. Genom många små steg kommer kulturfrågorna att bli allt viktigare fram mot år 2040. Men Sverige riskerar att hamna i otakt.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Olle Wästberg är informationskonsult. Tidigare har han sysslat med internationellt kulturutbyte som generalkonsul i New York och generaldirektör för Svenska institutet. Han har varit styrelseordförande i Stockholms stadsteater och Sveriges Radio.

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.