FRAMTIDEN ÄR NU | Leif Jakobsson | ”En ny giv”

Idag publicerar vi Leif Jakobssons kapitel ”En ny giv” ur boken Framtiden är nu.

”I den finska kulturutredningen blickar man fram mot 2035. Det kreativa kapitalet, den kreativa produktionen och kulturbranschernas ständiga utveckling och förnyelse är samhällets viktigaste resurser.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Leif Jakobsson var ordförande för Finlands kulturutredning 2009-2010 och är idag ordförande för Centralkommissionen för konst i Finland. Jakobsson har en lång mediekarriär bakom sig, bland annat som programdirektör vid SVT. Han har idag flera förtroendeuppdrag inom kulturområdet, bland annat som styrelseledamot i Kungliga Operan och Kungliga Konsthögskolan i Stockholm.

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.