Framtiden är nu | Lars Åberg | ”Ett öppet samhälle”

Idag publicerar vi Lars Åbergs kapitel ”Ett öppet samhälle” ur boken Framtiden är nu.

”Om ett par decennier kommer en fjärdedel av befolkningen att vara född utomlands. Det mångkulturella samhället kan bli öppet och kreativt, men där kan också uppstå isolerade och tillbakablickande stammar i samhällets utkant.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Per Arne Tjäder är fil dr i litteraturvetenskap. Litteraturkritiker i bland annat Göteborgs-Posten. Dramaturg på Göteborgs Stadsteater. Har på senare år publicerat böckerna ”Fruktan medlidande kritisk distans. Den västerländska dramateorins historia” (2001) och ”Uppfostran underhållning uppror. En västerländsk teaterhistoria” (2008).

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.