Framtiden är nu | Anders Rydell | ”Mastodontkultur”

Idag publicerar vi Anders Rydells kapitel ”Mastodontkultur” ur boken Framtiden är nu.

”I framtiden blomstrar mastodontkulturen, den internationella superkommersiella kulturen, liksom den lokala amatörkulturen. Men det traditionella kulturlivet får det svårare. Både publiken och pengarna kommer att strömma åt andra håll.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Anders Rydell är författare och journalist. I februari 2009 utkom han med en bok om den svenska piratrörelsen, Piraterna. De svenska fildelarna som plundrade Hollywood, som är skriven tillsammans med Sam Sundberg. 2008 utkom Anders Rydell med journalisthandboken Byt namn! Anders Rydell är även chefredaktör för Konstnärernas Riksorganisations tidning Konstnären och skriver återkommande för Aftonbladet Kultur, Bon och RUM. Läs mer på http://www.andersrydell.se/

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.