FRAMTIDEN ÄR NU | Jenny Johannison | ”Växtkraft”

Idag publicerar vi Jenny Johannisons kapitel ”Växtkraft” ur boken Framtiden är nu.

”Små kommuner har andra förutsättningar än stora för sitt kulturliv. Med den lilla kommunen Mellerud som exempel presenteras de möjligheter som öppnar sig i en mindre kommun när man vill använda den lokala kulturen som drivkraft i utvecklingen.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Jenny Johannisson är verksam som forskare vid Centrum för kulturpolitisk forskning vid högskolan i Borås. År 2006 disputerade hon på en avhandling om Göteborgs kulturpolitik och har sedan dess fortsatt att intressera sig huvudsakligen för kommunal och regional kulturpolitik mot bakgrund av globaliseringsprocesser.

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.