FRAMTIDEN ÄR NU | Annina Rabe | ”Älskade vän”

Idag publicerar vi Annina Rabes kapitel ”Älskade vän” ur boken Framtiden är nu.

”Alla älskar biblioteken. Ändå finns denna identitetskris. I biblioteksvärlden är det en sport att ifrågasätta sig själv. Men kanske är det inte så komplicerat – man kan vara med och forma framtiden genom att stå emot tidens vindar.”

Kapitlet är inte tillgängligt längre. Köp boken här.

Annina Rabe är kulturjournalist och litteraturkritiker. Under nollnolltalet har hon skrivit litteraturkritik i Svenska Dagbladet och Sydsvenskan. Hon satt i skönlitterära juryn för Augustpriset mellan 2005 och 2007, det sista året som ordförande. 2004 blev hon av Sveriges Tidskrifter utnämnd till Årets journalist.

Har du frågor maila simon@volante.se eller ring 0734444736.

Annina Rabe | Älskade vän | Framtiden är nu