Mänsklighetens framtid Mot Mars, stjärnorna och evigt liv

 Den teoretiske fysikern Kaku upplyser oss på ett underbart sätt om alla sätt som mänskligheten kan överleva på andra planeter
– 
Publishers Weekly 

Fysikern, futuristen och bästsäljande författaren Michio Kaku utforskar astrofysikens, den artificiella intelligensens och teknologins gränsland och lägger fram en både trolig och helt otrolig vision av människans framtid i rymden.

Bosättning på Mars och resor till avlägsna galaxer den ena sci-fi-klyschan efter den andra närmar sig verklighet. Nu är det bara en fråga om det är samtidens klimatförändringar eller framtidens kosmologiska katastrofer som driver mänskligheten ut i rymden.

Mänsklighetens framtid avslöjar Michio Kaku hur det senaste inom robotik, nanoteknik och bioteknik kan hjälpa människan att leva och frodas på andra planeter. Han tar med läsaren ut från vårt eget solsystem, ombord på rymdskepp som färdas nära ljusets hastighet, och till sist bortom vår galax till och med bortom vårt universum till oändlighet och odödlighet.

” Det ligger bra i tiden för en bok av den teoretiske fysikern Michio Kaku om de möjliga vägar som vi som galax-resande ras har att ta [] Boken har en smittande entusiasm.” – Steven Poole, The Wall Street Journal 

Kaku vågar verkligen drömma stort…språket är slående och fängslande.  – National Space Society 

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Pressbilder