Viktig info till allmänheten

  • 1 min

Jo. På senaste tiden har jag fått väldigt mycket förfrågningar om att komma och föreläsa för olika skolor, föreningar och företag. Det är så klart jättekul och jag gör det gärna så ofta och mycket jag hinner. Problemet är bara att jag hinner betydligt mindre eftersom jag måste tillbringa så mycket tid med att svara på mail och rådda tider och så vidare. Därför skulle jag vilja be att ni som är intresserade av att anlita mig som föreläsare istället hör av er till min agent Simon Brouwers. Han är en fena på att organisera och fixa och det blir lättare för alla. Det gäller också paneldebatter, juryarbeten och intervjuer av alla de slag. Maila simon@volante.se så löser det sig. Mailar ni mig kommer det i värsta fall bli bortglömt, och i bästa fall vidarebefordras direkt till Simon.

Och inte för att vara sån, men om ni tvivlar på att det här är bästa lösningen kan ni ju kolla in det här stallet av folk som Volante också representerar. Trodde väl aldrig att jag skulle hamna i samma skärmdump som Malcolm Gladwell och Max Tegmark.

Med det får vi väl säga glad fredag! Jag tänkte tillbringa helgen i mitt livs number nästan heliga triangel: Bauhaus, IKEA och tippen i Sätra. Hörs på måndag!