Vi kommer alltid ha hösten 2011

  • 1 min

Nu får ni ursäkta ett fruktansvärt otacksamt inlägg. Förra veckan beklagade jag mig över antalet mail, och nu blir det värre. Jag ska nämligen beklaga mig över innehållet i dessa mail. Feel free att välja en annan blogg just idag om ni inte står ut.

Jo, det är ju så att på senaste tiden har jag fått massor av mail. Ovanligt många av dem har handlat om hur jag har bloggar på senaste tiden. Jag ska inte sticka under stol med att ordet bloggtrans har använts. Det verkar som att jag de senaste månaderna har hamnat i något slags läge där det finns oändligt mycket att skriva om, och oändligt många vinklar på varje ämne, och det verkar ni gilla.

Jag känner ju själv att det har gått ovanligt lätt på sistone. Jag ser intressanta grejer överallt som jag bara måste berätta om. Men. Jag kan ju inte låta bli att oroa mig för att det kommer att ta slut. För att det kommer en dag när inget kul händer och jag har avhandlat varenda ämne på listan Att blogga i iPhonen. Och för varje mail som ger en fin komplimang om hur jag skriver, känner jag att den där dagen kommer närmare. Dagen när ni blir besvikna.

Jag skröt någon gång om att jag aldrig får skrivkramp. Att skriva mycket och att skriva bra är dock inte samma sak. Förr eller senare blir jag slapp i pennan eller så måste jag åka produktion i Sydafrika eller något annat förfärligt.

Vad vill jag ha sagt med detta? Jag vet inte riktigt. Kanske att jag är så himla glad att ni läser och mailar. Kanske att jag hoppas att ni stannar även om jag blir lite sämre ett tag. Och om jag inte repar mig kan vi i alla fall säga Vi kommer alltid ha hösten 2011.