Vi har det inte direkt tråkigt i Alliansen

  • 1 min

Ni som följer mig på instagram har redan sett det här, men jag känner att jag måste dela med mig till andra andra också. Denna fantastiska bild från Annie Lööfs twitter som jag hittade för någon veckan sen:

Den är så fantastisk att jag var tvungen att omedelbart göra den till skrivbordsbild på datorn. Genialiteten spänner över så många dimensioner och nivåer att jag blir snurrig. Är det Fredrik som håller i kameran? Blev han övertalad av Annie eller var det rentav hans idé? Hittade de på begreppet ”egentagna” där och då? Vad är det för emoticon man inte ser? VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ KUL OCH VARFÖR KAN DE INTE BERÄTTA DET? Eller är det inget särskilt, för de är alltid glada? Fast det handlar ju inte om att de är glada, utan om att de inte har direkt tråkigt. Det kanske iofs också är status quo i deras gäng.

Åh. Jag kommer att sakna det här jättemycket efter nästa val.

(ps on a serious note: jag har märkt att fler och fler politiker pratar om hur himla roligt det är med politik och valår och så vidare. Jag gissar att det bygger på att folk enligt jättestora undersökningar vill ha det så. Men jag måste tyvärr meddela att ni har fått allt om bakfoten. Att säga att något är roligt utan att visa det är som att skratta åt sina egna skämt. Alltså: inte roligt. Om folk säger att de vill att politiken ska vara roligare är det alltså inte politikerna som ska ha roligt, utan vi som följer er. Slut på förklaring av ett begrepp som de flesta över sex års ålder greppar utan större problem)