Veckorsummering.

  • 1 min

Vilken knäpp men askul vecka det här har varit. På fyra dagar har jag avverkat Sveriges fyra största städer, träffat typ fem miljarder människor och pratat mig hes om objektifiering, makt och reklam. Ungefär så här har det sett ut:

Påmickad i Stockholm i tisdags. Jesper frågade hur det är möjligt att låta bli att leka Madonna när man har en sån på sig och det vet jag faktiskt inte riktigt heller.

Kan vi snacka om det här med Göteborgs fantastiska julpynt? Det här är Liseberg på kvällen när vi kom till hotellet, men resten av stan var precis lika fin. VAFAN håller Stockholm på med?

Samma fantastiska Göteborgs-pynt när vi kom till lokalen på morgonen.

Surrealistiskt att det var kö för att komma in!?

Hann smita ut en sväng i Malmö för en öl med Anton.

Och slutligen S:t Gertruds i Malmö imorse, minuterna innan det blev fullt med folk.

Och så har jag träffat så himla många av er som läser, vilket ju alltid är fantastiskt. Som jag sa till någon känns det ju mest som att jag sitter och skriver för mig själv och kanske typ min familj, så när det kommer fram någon jag inte känner och vill prata är det alltid lite svindlande. Och tack för alla snälla mail också! Förresten, ringen som typ 10 (!?) personer har frågat om köpte jag på Topshop i våras. Men nu tänker jag att jag gillar den så mycket att jag ska försöka få den gjord i riktigt material som håller lite bättre.

Strax ska jag bege mig till mitt livs första CCM-disputationsmiddag. Det är min kollega Erik Modig som nu befinner sig där jag förhoppningsvis är om ungefär fyra år. Det känns som ett värdigt pitstop under veckan som aldrig tar slut.