Veckans narcissist-skörd

  • 1 min

Igår kom äntligen de första exen av boken från tryckeriet. Jag fick ta mig till förlaget för en första omgång signeringar. Tror att min autograf kommer att utvecklas åt ett mycket positivt håll de kommande veckorna.

Eftersom den fenomenala orangea färgen inte syns så bra på bild i inomhusljus bestämde jag mig för att gå ut och ta en bild också. Det blev dessvärre ännu sämre och man ser inte ens titeln, men jag var glad i alla fall.

Är så himla nöjd med hur det blev, känns som en bok som både är schysst att ha i bokhyllan och inbjuder till omild behandling i exempelvis resväskor tack vare mjuka pärmar. Tack Karin, Bea och Miso för allt formfix!

Det är fortfarande ett par veckor tills den landar i butik, men den som vill vara först på bollen (boken) kan förbeställa via Bokus genom att klicka här. Då får man den dessutom signerad.

Och så hittade jag mig själv på sista sidan i senaste numret av Modern Psykologi där jag pratar om värderingar och att försöka se yrkeslivet som ett maraton, inte ett sprintlopp.

Nu ägnar jag all min vakna dig åt att inte tänka på att det snart är möjligt för er att läsa boken och hata den. Går sådär. Men ändå, så roligt att det här händer, och tack så hemskt mycket för alla fina ord hittills!